Kyykkäliiga 2024 saapuu!

16.11.2023 00:08

Kyykkäliigaa pelataan tammi-helmikuun ajan Hervannassa ja finaalisauna järjestetään myös Kyykkäliigan päätteeksi. Sarjojen etenemisestä tiedotetaan Telegram-tiedotuskanavallamme

Ilmoittautuminen Kyykkäliigaan aukeaa 20.11. klo 12 ja tapahtuu Kyykkäliigan nettisivuilla. Osallistuminen maksaa 30 €/joukkue, paitsi jos joukkueessa on vähintään kolme (3) alumnipelaajaa, niin hinta on 40 €. Kyykkää pääsee pelaamaan kolmessa sarjassa, joista kerrotaan lisää alla.

Liigan sarjat

Liiga

Valtaosa Liiga-joukkueiden pelaajista harjoittelee kyykkää ympäri vuoden ja heillä voi olla useamman vuoden kyykkäkokemus. Parhaimmillaan Liigassa päätytulokset ovat plusmerkkisiä, eli kenttä tyhjenee kyykistä alle kuudellatoista heitolla. Liigassa kyykkää siis pelataan niin sanotusti tosissaan, eli jos haluatte pelata kovatasoista kyykkää, on Liiga hyvä paikka! Joukkueen koko on 4-8 pelaajaa. Joukkueille tehdään alustava aikataulu, mutta joukkueet voivat itse muuttaa ja sopia uusia aikoja tarpeen vaatiessa. Joukkueet tuomaroivat itse omat pelinsä.

Divari

Divari on hyvä sarja, jos haluaa pelata kyykkää rennommassa mielessä. Divariin voi osallistua millä tahansa taitotasolla, vaikka täysin ilman aikaisempaa kyykkäkokemusta. Joukkueen koko on 4-8 pelaajaa. Kuten Liigassa, joukkueille tehdään alustava aikataulu, mutta joukkueet voivat itse muuttaa ja sopia uusia aikoja. Joukkueet tuomaroivat itse omat pelinsä.

Pulju

Kiltojen, ainejärjestöjen ja kerhojen välinen sarja. Joukkueessa voi pelata kuka tahansa kyseisen puljun edustaja, ja kauden aikana joukkueessa pelaavien pelaajien määrää ei ole rajoitettu. Sarjassa tärkeintä on pitää hauskaa puljutovereiden kanssa, mutta pelit pelataan silti liigatyyppisesti. Puljussa aikataulu on valmiiksi suunniteltu ja se on viikonloppupainotteinen. Aiemmista vuosista poiketen, myös Puljussa pelit tuomaroidaan itse. Alkukaudesta joukkueille tarjotaan opastusta tuomarointiin, jos joukkueet kokevat siihen tarvetta.

Ilmoittautuminen kaikkiin sarjoihin päättyy sunnuntaina 10.12. klo 22:00.

Mikäli kenelläkään joukkueesta ei ole ilmoittautumiseen tarvittavaa intratunnusta, täyttäkää oheinen lomake. Lisää tietoa ilmoittautumisen tekemisestä täällä.

Nähdään pelikentillä tammikuussa!

Yhteistyössä: