Kyykkäliigan ilmoittautumisohjeet

Kyykkäliigaan ilmoittautuakseen täytyy sinulla olla käyttäjätunnus sekä joukkue luotuna. Ilmoittautuminen tapahtuu Kyykkäliigan intran kautta.

Mikäli tarvitset uuden käyttäjätunnuksen intraan voit täyttää tämän kyselyn. Mikäli tunnusten kanssa on ongelmia tai aiheesta syntyy kysyttävää, lähetäthän meille viestiä telegramryhmässä

Kun olet kirjautunut sisään intraan täytyy sinun ensin luoda joukkue, jotta voit ilmoittautua johonkin Kyykkäliigan sarjaan. Vaihtoehtoisesti täytyy sinulla olla hallintaoikeudet vanhaan joukkueeseesi. Jos haluat käyttää olemassaolevaa joukkuetta, mutta vanhat omistajat eivät ole antaneet sinulle siihen hallintaoikeuksia, ota yhteyttä Kyykkäliigaan. Nopein tapa tavoittaa on Telegram-ryhmä.

Joukkueen hallinta onnistuu "Oma joukkue" -sivulta. Voit lisätä joukkueen kokoonpanoon pelaajia kirjoittamalla heidän nimensä. Mikäli sivulle on rekisteröitynyt pelaaja kyseisellä nimellä, ehdottaa sivu häntä, mutta kaikkien pelaajien ei tarvitse rekisteröityä. Joukkueen koko on 4-8 pelaajaa. Valitse joukkueelle kapteeni ja varakapteeni, ja pidä huoli että ainakin heillä olisi yhteystietoja pelien sopimiseen. Muista lisätä kokoonpanoon myös itsesi! Samalta sivulta löytyvät myös maksuohjeet. Maksut kuitetaan manuaalisesti, joten älä ihmettele jos tiedot eivät heti päivity!

Ongelmatilanteissa ota yhteys Kyykkäliigan telegramryhmän kautta tai sähköpostilla taks-hallitus@lists.tuni.fi.

Yhteistyössä: