Ilmioittautuminen kaudelle 2019 aukeaa 5.12.

28.11.2018 10:48

Ilmoittautuminen Kyykkäliigan kaudelle 2019 aukeaa ensi keskiviikkona 5.12. kello 12:00 tällä sivulla. Ohjeet ilmoittautumiseen löydät Miten ilmoittaudun?-osiosta.

Mukana on edellisten vuosien malliin kolme eri sarjaa:

Kyykkäliiga on suunnattu kaikista voitonjanoisimmille pelaajille, joille kyykän säännöt ovat suhteellisen tutut. Kyykkäliigan otteluiden pelaaminen on vapaampaa ja otteluiden ajankohdat voidaan sopia täysin joukkueiden kesken. Myös tällä kaudella kyykkäliigan pelaajat tuomaroivat ottelunsa itse. Kyykkäliigan himotuimpana kiertopalkintona ja tavoittelun kohteena on Kullitettu Karttu, johon voittajien nimi leimataan.

Divari on tarkoitettu enemmän niille, jotka haluavat oppia pelaamaan kyykkää tai haluavat pelata vähemmän hampaat irvessä. Kyykkäliigan järjestäjät suosittelevatkin sarjaa erityisesti fukseille, sillä alkukauden peleissä kyykän säännöt opetetaan tuomareiden toimesta. Kuten jo mainittiinkin, divaripeleissä paikalla on tuomari, joka laskee pisteet sekä opastaa kyykän saloihin. Tänäkin vuonna divarin pelit pelataan alkuvuoden rauhallisina viikonloppuina!

Puljusarjan idea on innostaa killat ja kerhot kamppailemaan puljujen välisestä mestaruudesta. Kyykkäliiga tarjoaa Puljusarjan voittajajoukkueelle perinteisten mitalien ja skumpan lisäksi VIP kohtelun vuoden 2019 Wappuleffassa. Tänäkin vuonna puljusarjan pelit pelataan alkuvuoden rauhallisina viikonloppuina!

Hinta kaikissa sarjoissa: 20e/joukkue

Osallistujamäärä kaikissa sarjoissa: 4-8 pelaajaa/joukkue

Tervetuloa pelailemaan!

Kysymyksiä voit esittää esimerkiksi sähköpostilla! Katso myös muut yhteystiedot.

Yhteistyössä: