Liigan pronssipeli pelattu, finaalipäivä aivan nurkan takana!

21.02.2018 21:53

Kyykkäliigan pelit huipentuvat huomenna Takaparkissa finaalipäivään! Peleissä kohtaavat Puljusarjan, Divarin ja Liigan parhaimmistot.

Liigassa on edetty jo siihen pisteeseen, että pronssipeli on takana päin. Pronssipelissä kohtasivat Myllyhammasta Kolottaa ja Beavers Voimistelijat. Myllyhammasta Kolottaa pelasi hyvää peliä välierissä, vahvempaa kuin Beavers Voimistelijat.

Ensimmäisessä päädyssä nähtiin todella vaihtelevia heittoja. Peli korkattiin hauella MyKo:n puolesta, mutta heitot paranivat pelin edetessä. Ensimmäinen erä päättyi tiukasti BV:n eduksi -14 vs. -16.

BV aloitti toisen päädyn hyvillä heitoilla, mutta MyKolla oli selvästi kiri päällä. Toisen päädyn heitoista peräti kuusi oli haukia, MyKo myös lopetti kahteen haukeen. Kaikesta huolimatta MyKon kiri puri ja joukkue veikin toisen päädyn lukemin -18 vs. -33. Lopputulos heilahtikin MyKon eduksi ja joukkue saa huomenna nauttia palkinnoistaan Teekkarisaunalla!

Huomenna jännitystä koetaan vielä etenkin Puljusarjan ja Divarin äärellä, joissa pelit alkavat klo 14 välierillä. Päivä jatkuu pronssipeleillä ja kaiken huipentaa Liigan finaali, joka alkaa 17:30.

Tule mukaan tunnelmoimaan Kyykkäliigan huipennusta Takaparkkiin ja Teekkarisaunalle!

Yhteistyössä: